Google Plus ، شبکه اجتماعی جدید گوگل که خیلی ها را شیفته ی خود کرده است و ظاهرا سیر صعودی آن ادامه دارد . شاید شما هم یکی از کاربران این سرویس جدید گوگل باشید . فعالیت های شما در شبکه های اجتماعی شامل انواع مختلفی میشود . مثلا کامنت میدهید و یا مطلبی را پست میکنید ، لایک میزنید و یا پلاس وان میدهید .  البته همه این موارد فقط به خودتان ختم نمیشود و دوستان شما هم کارهایی انجام میدهند ( مثل کامنت گذاشتن در پست های شما ) که از طریق سیستم اطلاع رسانی سایت ، به اطلاع شما میرسد . همه این کارها وضعیت های شما را مشخص میکنند .

ولی آیا باورتان میشود که گوگل پلاس برای ۱۱ وضعیت شما ایمیل ارسال میکند و این یعنی هر روز باید ایمیلتان را پاکسازی کنید . موارد جدید را یا “خوانده شده” علامت گذاری کنید و یا حذفشان کنید . آیا میتوانید این کارها را هر روز و هر روز و هر روز انجام دهید ؟؟؟

برای ۹۹ درصد افراد این وضعیت کلافه کننده است ، مخصوصا آنهایی که سر و کارشان با ایمیل باشد ، نمیتوانند میان حجم زیادی از ایمیل ها جستجو کرده تا ایمیل مورد نظر را پیدا کنند .

اما گوگل هم امکانی را برای شما فراهم کرده است تا از شر این ایمیل ها خلاص شوید . با گویا آی تی همراه باشید …………

ابتدا به وبسایت گوگل بروید . از قسمت بالا و سمت راست روی تصویر پروفایلتان که در نوار مشکی رنگ قرار دارد ، کلیک کنید . اکنون از بین چند گزینه ای که وجود دارد ، روی گزینه ی  Account Settings کلیک کنید .

در صفحه جدید ، از قسمت سمت چپ ، گزینه +Google را انتخاب کنید .

سپس گزینه هایی در سمت راست به نمایش در خواهند آمد . بخشی با نام Receive notifications وجود دارد که مربوط به دریافت پیام های اطلاعاتی است . در زیر این قسمت ، وضعیت هایی را مشاهده میکنید که در صورت رخ دادن آن ها ، ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد . به عنوان مثال هنگامی که یکی از دوستان شما در پست شما کامنت بگذارد . اینجا همان قسمت مهم کار است . اگر قصد دارید هیچ ایمیل برای شما ارسال نشود ، کافیست تیک کنار همه موارد را بردارید .