چگونه یک حلقه یا کاربر گوگل پلاس را بعنوان جریان پیش فرض قرار دهیم
هنگامیکه شما دوستانتان را به حلقههای گوگل+ میافزایید، اساسا آنها را دنبال میکنید. بطوریکه هر آنچه بنویسند یا به اشتراک بگذارند در جریان بروزرسانی شما نمایش داده میشود. تمامی بروزرسانیها را از افرادی که آنها را به ترتیب
