برچسب گوگل پلاس

چگونه یک حلقه یا کاربر گوگل پلاس را بعنوان جریان پیش فرض قرار دهیم

هنگامیکه شما دوستانتان را به حلقه‌های گوگل+ می‌افزایید، اساسا آنها را دنبال می‌کنید. بطوریکه هر آنچه بنویسند یا به اشتراک بگذارند در جریان بروزرسانی شما نمایش داده می‌شود. تمامی بروزرسانیها را از افرادی که آنها را به ترتیب

مسدود یا پنهان کردن افراد در گوگل +

گوگل یک روز بعد از اینکه شرکت فیس بوک از تغییرات در تنظیمات کاربران خود خبر داد و امکان جدید در دسترسی و اشتراک گذاری و امکان نمایش پستها به افراد داخل حلقه های سرویس پلاس خود را با عناوین زیر عرضه کرد:

چگونگی دانلود یا گرفتن بک‌آپ از گوگل پلاس، جی‌میل، تقویم گوگل و اطلاعات پرونده

گوگل دارای تعداد چشمگیری از سرویس های رایگانی که ارائه کرده میباشد که احتمالأ از بسیاری از آنها سوء استفاده میشود اما آیا هرگز به این فکر کردید که اگر به طور ناگهانی، دسترسی به حساب کاربریتان را از دست دهید، چه ضرری میکنید؟