هنگامی که افراد از چتهای یک کاربر با خودشان، اسکرینشات میگیرند، واتساپ به آن کاربر اطلاع نمیدهد و افراد تنها میتوانند هر تعداد که میخواهند اسکرینشات بگیرند و یا حتی صفحه گوشی خود را ضبط کنند و کاربر درباره آن مطلع نخواهد شد.

به گزارش سیتنا، هنگامی که از چتهای یک کاربر با خودتان، اسکرینشات میگیرید، واتساپ به آن کاربر اطلاع نمیدهد. شما میتوانید هر تعداد که میخواهید اسکرینشات بگیرید یا حتی صفحه گوشی خود را ضبط کنید و کاربر درباره آن مطلع نخواهد شد. ممکن است با اپلیکیشنهای اسکرینشات خصوصی مواجه شوید که به شما امکان میدهند بدون این که واتساپ تشخیص دهد، چتها را ضبط کنید، اما قابلیت اسکرینشات گرفتن گوشی شما هم به همین منوال است. این کار محرمانه است.
