آیا وقتی از یک چت اسکرینشات میگیرید، واتساپ خبر میدهد؟
هنگامی که افراد از چتهای یک کاربر با خودشان، اسکرینشات میگیرند، واتساپ به آن کاربر اطلاع نمیدهد و افراد تنها میتوانند هر تعداد که میخواهند اسکرینشات بگیرند و یا حتی صفحه گوشی خود را ضبط کنند و کاربر درباره آن مطلع نخواهد شد.
