گوگل یک ویژگی جدید را برای حساب کاربری کاربران خود فعال خواهد کرد که به کاربران کمک می کند سابقه موقعیت مکانی خود را به شکل خودکار غیرفعال کنند.

به گزارش سیتنا، این قابلیت جدید به کاربران امکان می دهد سابقه موقعیت مکانی و دادههای فعالیت وب و برنامه های مختلف خود را به طور خودکار پس از یک دوره زمانی تعیین شده حذف کنند.برای مثال پس از سه یا 18 ماه کاربران، می توانند داده ها را حذف کنند.
