به گزارش ایده روز آنلاین به نقل از انگجت، دلیل این امر آن است که ابزار رایگان گوگل که در صورت ظاهر شدن اطلاعات خصوصی کاربران در این بخش مشکوک از اینترنت آن را به کاربران اطلاع رسانی میکرد، تعطیل خواهد شد.
ابزار مذکور ابتدا به طور خاص برای مشترکان Google One فراهم بود اما شرکت در اواسط ۲۰۲۴ میلادی تصمیم گرفت آن را برای همه افراد باز کند. اگر این قابلیت روشن باشد، هرزمان که نام، آدرس ایمیل و شماره تماس کاربر در اینترنت نشت کند، وی نوتیفیکیشنی دریافت میکند.
