06 بهمن 1400 – 10:48
اینستاگرام به کاربران خود این اجازه را میدهد که بدون حذف پستهای خود، آنها را از دسترس دیگران خارج و پنهان کنند.

به گزارش سیتنا، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از gizbot، نوشت: اینستاگرام اکنون به یکی از پلتفرمهای رسانه اجتماعی مورد علاقه همه تبدیل شده است. این برنامه از زمان راه اندازی خود محبوبیت زیادی را پیدا کرد.
در اکتبر ۲۰۲۱، هند در صدر فهرست کشورهایی بود که بیشترین کاربر اینستاگرام را دارد. اضافه شدن ویژگیهای بیشتر به افزایش محبوبیت این برنامه منجر شد.
همانطور که میدانید، اینستاگرام به کاربران خود اجازه میدهد تا ویدیوهای کوتاه، پخش زنده و تماس ویدیویی داشته باشند و همچنین بتوانند تصاویری ارسال کنند.
برخی از ویژگیهای داخلی در اینستاگرام وجود دارد که به ما کمک زیادی میکند. این ویژگیهای شامل حذف پیامهای ارسالی، محدود کردن استوریها برای افراد خاص و اشتراک گذاری استوریها میشود.
در اینجا قصد داریم یکی از ویژگیهای کاربردی این برنامه را به شما معرفی ک بازگردانید. در واقع با این حرکت پست شما دوباره قابل مشاهده میشود.
مرحله ۱: اپلیکیشن اینستاگرام را روی گوشی هوشمند خود باز کنید و سپس به پروفایل خود بروید.
مرحله ۲: اکنون روی سه خطی که در گوشه سمت راست بالا قرار گرفته ضربه بزنید.
مرحله ۳: سپس روی گزینه «archive» کلیک کنید و در این روش میتوانید پستی را که قبلا پنهان کرده اید مشاهده کنید.
مرحله ۴: پس از آن، باید پست خود را باز کنید و روی گزینه سه نقطه کلیک کنید.
مرحله ۵: در این صورت گزینهای به نام «shown on profile» را خواهید دید.
مرحله ۶: در آخر، روی این گزینه ضربه بزنید تا پست به صفحه شخصی شما بازگردد.
اگر میخواهید پست را برای همیشه حذف کنید، باید روی گزینه «delete» که در پایین گزینه «shown on profile» قرار دارد کلیک کنید.
انتهای پیام
