
اگر شما هم یکی از کاربرانی هستید که کنجکاو است نسخه ی اندروید خود را بداند، این مقاله را تا آخر بخوانید و با مایکت همراه باشید.
فهرست این مقاله (با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) :
شاید چون در بروزرسانی گوشی شما به صورت خودکار خاموش می شود و سپس روشن می شود، تصور کنید که اطلاعات شما مثل گزینه ی بازگشت از کارخانه حذف شده و دیگر قابل برگرداندن نیست، اما اینگونه نیست و به هیچ عنوان اطلاعات، فایل ها، تصاویر و غیره از تلفن شما حذف نخواهد شد.
