چگونه اطلاعات شخصی خود را از فایل ورد پاک کنیم؟

حذف اطلاعات شخصی از فایل ورد برای خیلی از موارد کاری ضروری به نظر می رسد. در این مقاله از پلازا، قرار است در مورد اینکه چطور می توانیم کار پاک کردن اطلاعات شخصی از سند Word را انجام دهیم با هم صحبت کنیم.

حذف اطلاعات شخصی از فایل ورد برای خیلی از موارد کاری ضروری به نظر می رسد. در این مقاله از پلازا، قرار است در مورد اینکه چطور می توانیم کار پاک کردن اطلاعات شخصی از سند Word را انجام دهیم با هم صحبت کنیم.

قطعا برای شما هم پیش آمده است که قصد داشتید فایل وردی را از روی سیستم خود به سیستم دیگری منتقل کنید، اما متوجه شده اید که اطلاعات شخصی سازنده فایل و همینطور اطلاعات کسانی که آن را ویرایش کرده اند روی این فایل باقی مانده است! هر چند این موضوع به خودی خود چندان مهم نیست و در خیلی از موارد می تواند تعیین کننده اورجینالیتی فایل نیز برای شما باشد، اما برخی از کاربران دوست ندارند اسمشان روی خیلی از فایل ها و اسناد Word که دارند بماند. در این مورد باید گفت که مایکروسافت قابلیتی برای غیر فعال کردن این ویژگی و حذف اطلاعات شخصی از فایل ورد در اختیار شما قرار داده است که به راحتی می توانید با آن این کار را انجام دهید. در ادامه قبل از اینکه به سراغ روش حذف اطلاعات شخصی از فایل ورد برویم، لازم است کمی در مورد اینکه این اطلاعت چه هستند و چرا ذخیره می شوند هم صحبت کنیم.

فایل Word مورد نظر را باز کنید.

از منوی بالا وارد تب File شوید.

در ستون کناری، روی گزینه Info کلیک کنید.

از لیست گزینه هایی که در اختیار شما قرار دارد گزینه دوم یعنی Inspect Document را انتخاب کنید

در صورتی که این لیست به شما نمایش داده نشد ابتدا روی دکمه Check for Issues کلیک کرده و گزینه Inspect Document را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده، گزینه هایی مانند Document Properties and Personal Information، Comments، Hidden Text و سایر موارد را تیک بزنید.

روی دکمه Inspect کلیک کنید تا فایل بررسی شود.

پس از اتمام بررسی، برای هر موردی که اطلاعات شخصی دارد، دکمه Remove All را بزنید.

در نهایت پنجره را ببندید و فایل را ذخیره کنید.

برنامه Microsoft Word را باز کنید (می توانید فایل خاصی هم باز نکنید).

از منوی بالا روی File کلیک کنید.

وارد بخش Options شوید.

در پنجره Word Options، از ستون کناری گزینه Trust Center را انتخاب کنید.

سپس روی دکمه Trust Center Settings کلیک کنید.

از منوی جدید، وارد بخش Privacy Options شوید.

گزینه ای با عنوان Remove personal information from file properties on save را فعال کنید (تیک بزنید).

روی OK کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.

منبع  : پلازا

برای مشاهده کامل مطلب کلیک کنید

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *