به شدت زندگیتون با فیس بوک گره خورده و تقریبا ۹۰ درصد زندگی دیجیتالیتون فیس بوکی شده . هر نوع ارتباطی با دوستانتون رو از طریق فیس بوک برقرار میکنید .

فرض کنید با یکی یا دوتا از دوستاتون قراره برید فوتبال .

باز هم فیس بوک پیش روی شماست و دو راه پیش پای شما قرار میده :

۱- یه پیام به همون دوستتون ارسال کنید و باهاش هماهنگ کنید .

۲- وضعیت یا همون Status خودتون رو آپدیت کنید .

شاید ترجیح بدید خیلی سریع از طریق status هماهنگی لازم رو با دوستتون انجام بدید .

ولی اینجا یه مشکلی هست . اگه همینطوری status خودتون رو آپدیت کنید ، همه میفهمن که مثلا شما قرار برید فوتبال و شاید به غیر از اون دوستتون ، بعضی از دیگر دوستاتون هم متوجه بشن و بیان واسه فوتبال .

اینجاست که باید از قابلیت سفارشی سازی به منظور آپدیت وضعیتتون ، استفاده کنید .

در قسمت زیر یه مثال عملی میزنیم تا متوجه قضیه بشید .

من دوتا دوست به نام های شاهین و سهیل دارم و میخایم با هم بریم فوتبال .

وارد اکانتم میشم و status خودم رو آپدیت میکنم .

ولی کافیه قبل آپدیت کردن ، روی علامت قفل کلیک کنم .

حالا مثل تصویر بالا روی آیتم ” شخصی سازی ” کلیک میکنم .

در قسمت ” قابل مشاهده کردن برای ” روی لیست کشویی کلیک کرده و گزینه ” اشخاص ویژه ” رو انتخاب میکنم .

یه تکست باکس پایین همین لیست وجود داره که باید اسم دوستاتون رو داخلش وارد کنید .

قابلیت پیشنهاد فیس بوک هم شما رو از شر نوشتن کامل اسم دوستاتون خلاص میکنه .

در پایان همه تغییرات رو ذخیره کنید .

همه چیز آمادست و کافیه که وضعیت خودتون رو آپدیت کنید .