چهارشنبه 30 مهر 1404 – 09:40
تکناک
در نسخههای پیشین فروشگاه مایکروسافت، گزینهای وجود داشت که با غیرفعالسازی آن، سیستم دیگر هیچ برنامهای را بدون اجازه کاربر بهروزرسانی نمیکرد. اما در نسخه جدید، هنگامی که کاربر این گزینه را خاموش میکند، فروشگاه پنجرهای باز میکند که تنها امکان «توقف موقت» بین یک تا پنج هفته را فراهم میآورد. در متن رسمی فروشگاه آمده است: «شما میتوانید بهروزرسانی خودکار برنامهها را برای مدت محدودی متوقف کنید.»
البته این محدودیت تنها شامل برنامههایی است که از طریق Microsoft Store دانلود شدهاند. نرمافزارهایی که از منابع دیگر (مانند وبسایت رسمی توسعهدهندگان یا فایلهای نصب مستقل) نصب میشوند، همچنان از سیستم بهروزرسانی اختصاصی خود استفاده میکنند و تحت تأثیر این تصمیم قرار نخواهند گرفت.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
