شنبه 1 آذر 1404 – 10:40
سرویس فناوری تکناک
بر اساس گزارش the verge، کاربران با انتخاب آیکون “people” در بالای صفحه میتوانند یک چت گروهی بسازند. ChatGPT گفتوگوی فعلی را به محیط گروهی منتقل میکند و لینک دعوت برای افزودن دیگران در اختیار کاربر قرار میگیرد. این لینک قابل اشتراکگذاری است و اعضا نیز میتوانند آن را برای دیگران ارسال کنند. کاربر در نخستین ورود باید نام، نام کاربری و عکس خود را ثبت کند تا شناسایی افراد آسانتر شود.
بخوانید: نسخه ویژه ChatGPT برای معلمان معرفی شد
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
