سهشنبه 26 فروردین 1404 – 12:30
تکناک
براساس یادداشت انتشار این نسخه، در بخش «امنیت و حریم خصوصی» آمده است:
راهاندازی مجدد دستگاه، آن را به وضعیت «پیش از اولین بازگشایی» یا BFU بازمیگرداند؛ حالتی که در آن دادهها به صورت رمزگذاریشده باقی میمانند و دسترسی به آنها دشوارتر میباشد، چرا که هنوز رمز عبور وارد نشده است و روشهای ورود بیومتریک نیز فعال نیستند. در این حالت در گوشیهای پیکسل، عبارتی در پایین صفحه قفل ظاهر میشود که میگوید: «برای دسترسی به تمام قابلیتها و دادهها، قفل را باز کنید.» در مقابل، در حالت «پس از اولین بازگشایی» یا AFU، دسترسی به دادهها آسانتر میباشد، چرا که کاربر در گذشته وارد سیستم شده است.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
