“بایستی بدانید در بیشتر شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر شما هرگز امکان “حذف کامل” حساب کاربری خود را نخواهید داشت حتی ویرایش اطلاعات شما و سعی در نابودی سازی اطلاعات واقعی از طریق جایگزینی اطلاعات جعلی هم بی فایده خواهد بود چرا که یک تاریخچه از ویرایش ها همواره ذخیره خواهد شد”.
