کاربران پس از حذف یک ایمیل، تا ۳۰ روز فرصت دارند آن را از پوشه سطل زباله برگردانند. پس از آن ایمیل برای همیشه از بین میرود، اما مدیر سیستم از طریق کنسول مدیریت ۲۵ روز دیگر بیشتر میتواند ایمیلها را برگرداند.

به گزارش سیتنا، ایسنا به نقل از بیزنس اینسایدر، نوشت: اگر لازم باشد ایمیل حذف شدهای را برگردانید، می توانید این کار را به راحتی از یک مرور وب، آی پد، آیفون یا دستگاه اندرویدی انجام دهید.
