
اگر شما هم یکی از افرادی هستید که می خواهد نام دعوت کننده ی خود به کلاب هاوس را حذف کند، به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید و با مایکت همراه شوید.
فهرست این مقاله (با کلیک روی هر عنوان به آن قسمت منتقل می شوید) :
لازم به ذکر است حساب حذف شده ی شما تا 30 روز (یک ماه) قابل بازیابی است. یعنی اگر تا سی روز بعد از دیلیت اکانت پشیمان شوید، می توانید آن را باز گردانید ولی در غیر این صورت، اکانت شما به کلی حذف خواهد شد.
