به گزارش «نبض فناوری»، شرکت گوگل طبق خط مشی جدید این حق را برای خود محفوظ میدارد تا اگر طی 2 سال هیچ اقدامی از طرف کاربر روی حساب کاربری انجام نشده باشد، آن را حذف کند. همچنین، داده های ذخیره شده در حساب به عنوان بخشی از این خط مشی حذف خواهد شد.
این رویکرد جدید تا دسامبر سال جاری(آذر-دی) آغاز نمیشود، بنابراین کاربران مدتی فرصت دارند تا حساب خود را نجات دهند. ظاهرا آدرس های جیمیل حذف شده برای استفاده مجدد در دسترس نخواهد بود.
«رنه ریچی» خالق محتوای یوتیوب، در توییتر گفت که این سیاست شامل حذف حسابهایی که ویدیوهای یوتیوب را آپلود کردهاند، نمیشود. گوگل همچنین پست وبلاگ خود را بهروزرسانی کرد و نوشت: «در حال حاضر برنامهای برای حذف حسابهای دارای ویدیوهای یوتیوب نداریم».
