دوشنبه 6 مرداد 1404 – 11:35
تکناک
یکی از کاربران در گزارشی شخصی توضیح داده است که اگرچه استفاده معمولی زیادی از اینستاگرام ندارد، اما به طور گسترده از ریلز برای اشتراکگذاری محتوا با همسر و اعضای خانواده خود استفاده میکند. وی بیان کرد که ریلز برای او قلب تپنده اینستاگرام است و بدون امکان اشتراکگذاری آنها، دلیلی برای استفاده روزانه از این اپلیکیشن نمیبیند.
پس از یک روز جستوجوی بینتیجه برای یافتن راهحل، همسر او متوجه شد که اگر بهجای استفاده از پنجره اشتراک، به صورت مستقیم روی دکمه Share بزند و سپس به بخش پیامهای اینستاگرام برود، نام کاربر —البته با برچسب “AI” زیر آن— مجدد ظاهر میشود. این سرنخ باعث شد که آنها در گوگل جستوجوی دقیقتری انجام دهند و به انجمنهایی در Reddit برسند، که کاربران متعددی طی روزهای اخیر درباره همین مشکل صحبت کردهاند.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
