اگر نگران حریم خصوصی هستید، این قابلیت‌های گوگل را فوراً خاموش کنید

اگر از سرویس‌های مختلف گوگل استفاده می‌کنید، احتمالاً بخش بزرگی از فعالیت‌های آنلاین شما در حساب کاربری‌تان ثبت و ذخیره می‌شود. هرچند این اطلاعات برای ارائه خدمات شخصی‌سازی‌شده به کار می‌روند، اما بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند کنترل بیشتری بر حریم خصوصی خود داشته باشند. در این مطلب با مهم‌ترین تنظیماتی آشنا می‌شوید که با غیرفعال کردن آن‌ها می‌توانید ردیابی گوگل را به حداقل برسانید.
يکشنبه ۷ تير ۱۴۰۵ ساعت ۰۷:۳۳
اگر از سرویس‌های مختلف گوگل استفاده می‌کنید، احتمالاً بخش بزرگی از فعالیت‌های آنلاین شما در حساب کاربری‌تان ثبت و ذخیره می‌شود. هرچند این اطلاعات برای ارائه خدمات شخصی‌سازی‌شده به کار می‌روند، اما بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند کنترل بیشتری بر حریم خصوصی خود داشته باشند. در این مطلب با مهم‌ترین تنظیماتی آشنا می‌شوید که با غیرفعال کردن آن‌ها می‌توانید ردیابی گوگل را به حداقل برسانید.
اگر نگران حریم خصوصی هستید، این قابلیت‌های گوگل را فوراً خاموش کنید
بسیاری از کاربران برای انجام فعالیت‌های روزمره خود به سرویس‌های مختلف گوگل، از جمله مرورگر کروم، موتور جست‌وجو، جیمیل، سیستم‌عامل اندروید و ده‌ها سرویس دیگر این شرکت وابسته هستند. هرچند این خدمات تجربه‌ای یکپارچه و کاربردی ارائه می‌دهند، اما در مقابل حجم قابل‌توجهی از اطلاعات شخصی کاربران نیز در اختیار گوگل قرار می‌گیرد.

به گزارش ایتنا، برای افرادی که حفظ حریم خصوصی و امنیت دیجیتال اهمیت ویژه‌ای دارد، استفاده گسترده از خدمات یک شرکت می‌تواند به معنای ثبت و تحلیل بخش بزرگی از فعالیت‌های آنلاین آن‌ها باشد. خوشبختانه گوگل ابزا=”height:364px;width:450px”>

البته باید توجه داشت که حذف این داده‌ها باعث می‌شود الگوریتم پیشنهاد محتوای یوتیوب شناخت کمتری از علایق شما داشته باشد و در نتیجه، ممکن است ویدئوهای پیشنهادی کمتر با سلیقه‌تان هماهنگ باشند.
 

نمایش تبلیغات شخصی‌سازی‌شده را غیرفعال کنید

گوگل با استفاده از اطلاعات جمع‌آوری‌شده، تبلیغات متناسب با علایق و رفتار کاربران را در سرویس‌های مختلف خود نمایش می‌دهد. اگر تمایلی به استفاده از داده‌های شخصی برای هدف‌گیری تبلیغات ندارید، می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید.

برای این کار به بخش داده‌ها و حریم خصوصی (Data & Privacy) در حساب گوگل مراجعه کرده و گزینه تبلیغات شخصی‌سازی‌شده (Personalized Ads) را خاموش کنید. با غیرفعال کردن این گزینه، گوگل دیگر از اطلاعات حساب شما برای شخصی‌سازی تبلیغات استفاده نخواهد کرد.

منبع : ایتنا

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *