در آپدیت جدید واتس اپ، کاربران برای ادامه استفاده از این اپیکیشن باید اطلاعات خود را با فیسبوک به اشتراک بگذارند و یا دسترسی به واتس اپ را از دست می دهند.

به گزارش سیتنا، مهر به تقل از ایندپندنت، نوشت: واتس اپ با آپدیت جدید کاربرانش را مجبور میکند تا با قانون جدید حفاظت از اطلاعات شخصی موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی شان به اپ را از دست میدهند.
موافقت کردن با قوانین جدید واتس اپ به معنای آن است که اطلاعات خصوصی کاربر از جمله شماره موبایل وی با فیس بوک (مالک پیام رسان) به اشتراک گذاشته میشود.
