فیس بوک قابلیت حذف پیام ارسالی در مسنجر را برای تمام کاربران عرضه کرده است. این قابلیت به کاربر اجازه می دهد تا ۱۰ دقیقه پس از ارسال پیام خود را حذف کند.

به گزارش سیتنا به نقل از دیلی میل، فیس بوک اعلام کرد قابلیت «حذف پیام ارسالی» یا Unsend را برای تمام کاربران اندروید و iOS مسنجر خود عرضه کرده است.
