به گزارش «نبض فناوری»، برای همه کاربران شبکههای اجتماعی پیش آمده که از سمت مخاطبان خود مسدود یا بلاک شوند، اما اکثر کاربران واتساپ وقتی در این پیامرسان از سمت کسی بلاک میشوند نمیدانند آیا بلاک هستند یا خیر.
این اتفاق به دلیل برخی از ویژگیهای حریم خصوصی این پیامرسان است که برای محافظت از کاربران ارائه داده شده است، از جمله اینکه به کاربر نمیگوید که یکی از مخاطبانی که با او در حال تبادل پیام است او را مسدود کرده، اگر کاربری از سمت کاربر دیگر در واتساپ بلاک شود، نمیتواند اعلانها، پیامها، تماسها و به روزرسانیهای وضعیت او را مشاهده کند.
فقط با یک کلیک میتوان به راحتی در WhatsApp شخصی را مسدود و رفع انسداد کرد، اما نمیتوان فهمید که او قبلاً چنین کاری را انجام داده، اما خوشبختانه این برنامه محبوب روشهای پنهانی دارد که از طریق آنها میتواند فهمید چه کسی دیگری را مسدود کرده است.
