پنجشنبه 16 اسفند 1403 – 22:43
به گفته کاربران موجود در سطوح Alpha و Alpha Skip-Ahead (که به نسخههای آزمایشی اولیه و ناپایدارتر دسترسی دارند)، جدیدترین آپدیت کنسول ایکسباکس باعث حذف پروفایلها، ریست شدن تنظیمات و از بین رفتن دادههای Quick Resume شده است. بدتر از آن، این بهروزرسانی اکنون بهصورت اجباری در حال نصب است و کاربران قادر به رد کردن آن نیستند.
یکی از کاربران که دچار این مشکل شده، نوشته است: «این بهروزرسانی باعث شد کنسول سری ایکس من به تنظیمات کارخانه برگردد. بعد از نصب آپدیت، مجبور شدم کنسول ایکسباکس را مثل روز اول از نو راهاندازی کنم.»
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
