زهرا معبودی
مرورگرهای اینترنتی به صورت پیش فرض و در زمان بسته شدن تمامی اطلاعات مورد نیاز از جمله کوکی ها، History نتایج و تاریخچه جستجو ها، دانلود ها و سایر موارد این چنینی را ذخیره می کنند. در صورتی که با ذخیره شدن این اطلاعات مشکل دارید و همواره در حال پاک کردن دستی آن ها هستید می توانید با انجام یک سری تنظیمات کاری کنید تا در هر بار بسته شدن مرورگر به جای ذخیره اطلاعات، آن ها از مرورگر شما حذف شوند. با گویا آی تی همراه باشید تا این ترفند کاربردی را به شما بیاموزیم.
اطلاعات ذخیره شده در مرورگر ها برای برخی از افراد مفید و برای برخی دیگر غیر مفید هستند. به عنوان مثال در صورتی که شما هر روز با چندارید سایر اطلاعات را به صورت دستی حذف نمایید تنها کافی است در همان صفحه تنظیمات بر روی گزینه “Privacy & Security” کلیک نموده و در قسمت “Privacy” گزینه “Clear browsing data” را انتخاب نمایید. در این بخش می توانید با انتخاب موارد دلخواه برای حذف و همچنین بازه زمانی مورد نظر و سپس انتخاب دکمه “Clear” تمامی اطلاعات مورد نظر را در بازه زمانی دلخواه و یا به طور کامل حذف نمایید.
نکته: توجه داشته باشید که با انجام تنظیمات فوق در تمامی مرورگر ها تنها زمانی اطلاعات حذف خواهند شد که شما مرورگر مورد نظر را به طور کامل ببندید. به عنوان مثال در صورتی که چند تب در مرورگر مورد نظر باز دارید باید تمامی آن ها بسته شوند تا اطلاعات مورد نظر شما به طور کامل حذف گردند و در صورتی که حتی یک تب هم باز بماند باز هم مرورگر اقدام به حذف اطلاعات نخواهد نمود.
امیدواریم این مطلب برای شما مفید و کاربردی باشد. در صورت تمایل می توانید نظرات و دیدگاه های خود را با ما و دیگر کاربران گویا آی تی به اشتراک بگذارید.
