نحوه پاک کردن سابقه های جستجو در گوگل قبل از تاریخ ۱ مارس
سیاست حفظ حریم خصوصی جدید گوگل در تاریخ 1 مارس به اجرا گذاشته خواهد شد طوریکه تمامی اطلاعات کاربر درسرویسهای گوگل با هم ترکیب خواهد شد. این به آن معنی است که اطلاعات و پروفایل همه سرویسها به عنوان یک کاربر در سراسر محصولات گوگل از جمله یوتیوب، بلاگر، گوگل +، تقویم، و ... دیده می شود.
