برچسب فیسبوک

چگونه حساب کاربری خود در فیس‌بوک را حذف کنیم؟

حذف حساب کاربری فیس‌بوک، آن را به کلی از این تارنما حذف می‌کند، در حالی که غیرفعال کردنش، آن را برای سایر کاربران این شبکه اجتماعی غیرقابل دسترس می‌کند، اما اطلاعات گردآوری شده در آن همچنان برای این شرکت باقی می‌ماند.

روسیه گوگل و فیس‌بوک را جریمه کرد

با اوج گرفتن تنش‌ها میان روسیه و غول‌های فناوری غربی، مسکو چندی قبل دسترسی به شبکه اجتماعی آمریکایی توییتر را به دلیل عدم حذف محتوای ممنوع کند کرده بود و اکنون هم تهدید کرده است ترافیک گوگل را کند خواهد کرد.