چگونه حساب کاربری خود در فیسبوک را حذف کنیم؟
حذف حساب کاربری فیسبوک، آن را به کلی از این تارنما حذف میکند، در حالی که غیرفعال کردنش، آن را برای سایر کاربران این شبکه اجتماعی غیرقابل دسترس میکند، اما اطلاعات گردآوری شده در آن همچنان برای این شرکت باقی میماند.
