برچسب حذف کردن

حذف ID یاهو برای همیشه

یاهو یک امکان تقریبا پنهانی دارد که به صورت کامل و ظاهری در اختیار کاربرانش قرار نداده است. توست این امکان شما می توانید ID خود را به صورت کامل از Server یاهو حذف کنید و بعد از این کار این کار هم هیچ راه برگشتی هم وجود ندارد پس حسابی مواظب باشید که ID های مهم خود را برای این کار استفاده نکنید . شما با رفتن به آدرس زیر وارد صفحه ای از سایت یاهو می شوید که با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور IDکه می خواهید حذف شود وارد صحفه دیگری خواهید شد.

چگونه My Recent Documents از منوی Start حذف کنیم

حذف My Recent Documents از منوی Start شروع حتما می دونید که چند تا فایل تصویری ، متنی و … که درآخر اجرا کردید در قسمت My Recent Documents در منوی Start ذخیره می شه و شاید شما خوشتون نیاد و بخواید ردی از فایل هایی که اجرا کردید به جا نزارید.