برچسب ترفند گوگل

چگونه یک حلقه یا کاربر گوگل پلاس را بعنوان جریان پیش فرض قرار دهیم

هنگامیکه شما دوستانتان را به حلقه‌های گوگل+ می‌افزایید، اساسا آنها را دنبال می‌کنید. بطوریکه هر آنچه بنویسند یا به اشتراک بگذارند در جریان بروزرسانی شما نمایش داده می‌شود. تمامی بروزرسانیها را از افرادی که آنها را به ترتیب

مسدود یا پنهان کردن افراد در گوگل +

گوگل یک روز بعد از اینکه شرکت فیس بوک از تغییرات در تنظیمات کاربران خود خبر داد و امکان جدید در دسترسی و اشتراک گذاری و امکان نمایش پستها به افراد داخل حلقه های سرویس پلاس خود را با عناوین زیر عرضه کرد:

۱۴ جستجوی ویژه گوگل

شاید بسیاری از کاربران تنها وظیفه گوگل را نمایش سایت های جستجو شده و ارائه برخی از سرویس های جانبی بدانند اما در این موتور جستجو قابلیت های ویژه ای نیز قرار دارد. البته این ویژگی ها مثل برخی از موتور های جستجو پیشرفته نیستند که برای امور خاصی طراحی شده اند اما میتوان با چند ترفند ساده از آنها بهره گرفت.

تشخیص Invisible بودن افراد در پیام‌رسان Gmail Chat و Google Talk

اگر از علاقه‌مندان شرکت گوگل باشید حتماً با نرم افزار پیام‌رسان Google Talk و همچنین قابلیت چت در محیط Gmail آشنایی دارید. Google Talk که از نظر محبوبیت پس ازYahoo Messenger و Live Messenger قرار دارد از قابلیت‌های خوب و از همه مهم‌تر حجم بسیار کمی برخوردار است، از این روی می‌توان از آن به عنوان یک مسنجر کاربردی بهره برد. همچنین چت موجود در محیط Gmail که به نوعی یک پل ارتباطی با Google Talk است این قابلیت گوگل را کاربردی‌تر نیز کرده است. این پیام‌رسان به مانند سایر نرم افزارهای نظیر خود از قابلیت مخفی شدن یا Invisible نیز برخوردار است. به طوریکه می‌توانید در حالت مخفی وارد مسنجر شوید تا سایر دوستان موجود در لیست شما متوجه حضور و آنلاین بودنتان نشوند. هم اکنون قصد داریم ترفندی ساده را معرفی کنیم که به وسیله آن می‌توانید مچ دوستان خود در محیط چت گوگل را بگیرید و به این موضوع پی ببرید که دوست شما Invisible است یا واقعأ در حالت آفلاین قرار دارد! آن‌ هم بدون استفاده از هیچ‌گونه ابزار جانبی و در هر دو محیط Google Talk و Gmail Chat