برچسب ترفند گوگل پلاس

چگونه یک حلقه یا کاربر گوگل پلاس را بعنوان جریان پیش فرض قرار دهیم

هنگامیکه شما دوستانتان را به حلقه‌های گوگل+ می‌افزایید، اساسا آنها را دنبال می‌کنید. بطوریکه هر آنچه بنویسند یا به اشتراک بگذارند در جریان بروزرسانی شما نمایش داده می‌شود. تمامی بروزرسانیها را از افرادی که آنها را به ترتیب

مسدود یا پنهان کردن افراد در گوگل +

گوگل یک روز بعد از اینکه شرکت فیس بوک از تغییرات در تنظیمات کاربران خود خبر داد و امکان جدید در دسترسی و اشتراک گذاری و امکان نمایش پستها به افراد داخل حلقه های سرویس پلاس خود را با عناوین زیر عرضه کرد:

GoogleMINUS: وقتی کسی شما را از حلقه گوگل پلاس خود حذف میکند، از آن باخبر شوید

گوگل پلاس شبکه اجتماعی آنلاین گوگل است که به شما این امکان را می دهد تا دوستان و آشنایان خود را به گروه هایی که حلقه نام دارند، بیافزایید. همانطور که خیلی راحت می شود فردی را به حلقه ای افزود؛ می توان آنها را حذف هم کرد. در اینجا ابزار رایگانی بنام گوگل مینوس را به شما معرفی می کنم تا با آن بتوانید بفهمید چه کسی شما را از حلقه گوگل پلاس خود حذف کرده است.

۷ کلید میانبر صفحه کلید برای اطلاعیه های Google +

کلیدهای میانبر صفحه‌کلید به شما اجازه می‌دهد که سریع تر به محتوای Google + دسترسی پیدا کنید. این کلید های میانبر کار شما را آسان تر می‌کنید و دیگر لازم نیست که با ماوس کارکنید و یا خیلی مچ دست خود را جا به‌جا کنید.