تاریخچه جستجو یا Web History مدتهاست که وجود دارد و هر زمان که وارد یکی از حساب های کاربری خود مثل حساب گوگل پلاس، جی میل، و … می شوید، همه جستجوهای اینترنتی شما، ثبت و در بین سرویس های آنلاین گوگل شما به اشتراک گذاشته می شود. به این ترتیب گوگل می تواند طبق علایق شما موضوعات جذابتری را در اختیارتان بگذارد.

سیتنا – از اول مارس 2012 ، سیاست حفظ حریم خصوصی گوگل تغییر رویه داد؛ بدین ترتیب همه اطلاعاتی که درباره جستجوهای قبلی تان در گوگل موجود باشد، بین همه برنامه های تحت وب این شرکت در حساب کاربری شما به اشتراک گذاشته می شود. بنابراین اگر احساس می کنید که اطلاعات حساسی در این رابطه دارید که قصد ندارید هیچ کس به این اطلاعات دست پیدا کند، بهتر است دستی به سر روی حساب گوگلی تان بکشید.
