درصورتی که میخواهید گوگل به اطلاعات و تاریخچه اماکن جغرافیایی که به آن سفر کردهاید، دسترسی پیدا نکند، باید علاوه بر خاموش کردن Location گوشی، تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود را نیز تغییر دهید.

به گزارش سیتنا به نقل از وب سایت thestar، با توجه به گسترش اهمیت روزافزون امنیت سایبری و حفاظت از اطلاعات کاربران، بسیاری از غولهای تکنولوژی درصدد یافتن راهی برای امنتر کردن پلتفرمهای مورد کاربرد خود برای حفاظت بیشتر از کاربرانشان هستند.
