واتساپ امکان جدیدی تحت عنوان «یک بار ببین View Once» عرضه کرده است که تصاویر و ویدیوها فقط یک بار قابل مشاهدهاند و پس از آن ناپدید میشوند.

به گزارش سیتنا، این ویژگی جدید، موسوم به «یک بار ببین View Once» به کاربران امکان میدهد فایلهایی را بفرستند که بعد، به محض باز شدن از چت محو میشوند.
