25 دی 1399 – 00:05
در پی نگرانی از نحوه استفاده پیامرسان واتساپ از اطلاعات، تعداد زیادی از کاربران این پیام رسان در حال پیوستن به شبکههای دیگر هستند. حال اگر تمایل به حذف حساب واتسآپ دارید با روش اشاره شده در این مطلب اقدام کنید تا هم اطلاعات شما محفوظ بماند و هم همه اطلاعات به اشتراک گذاشته شده با فیسبوک پاک شود.

به گزارش سرویس آموزش سیتنا، این بحث جدید در روزهای اخیر و از زمانی آغاز شد که از کاربران خواسته شد با شرایط جدید حریم خصوصی موافقت کنند وگرنه از واتسآپ اخراج خواهند شد. اگرچه قوانین جدید، تغییر عمدهای در نحوه به اشتراکگذاری دادهها با فیسبوک ایجاد نخواهد کرد (تغییری که مدتی است اتفاق افتاده و محتوای مکالمات واتساپ را در بر نمیگیرد)، با این وجود بحث ادامه استفاده از واتساپ که تا این حد به شرکت مادر خود نزدیک است را پیش کشیده است.
این رویکرد، گرایش بیشتر مردم به دیگر اپلیکیشنهای مجهز به ابزار پیامرسانی، مکالمات حفاظت شده و چتهای گروهی را باعث شده است. بهعنوان مثال تعشما ارایه میشود. با کلیک کردن روی آن، فرآیند حذف آغاز میشود و دیگر راهی برای لغو یا دسترسی به حساب وجود نخواهد داشت. حذف کامل حساب ۹۰ روز طول میکشد و دسترسی به اطلاعات در طول آن مدت هم ممکن نیست.
به گفته واتساپ، حذف حساب به این شکل کلیه اطلاعات به اشتراک گذاشته شده با سایر شرکتهای فیسبوک را نیز پاک میکند.
واتساپ ادعا نمیکند که با این کار به طور کامل از اطلاعات شخصی شما خلاص میشود. امکان دارد برخی از سوابق در پایگاه داده آن باقی بمانند اما از «شناسه شخصی» حذف میشوند. این اطلاعات برای «مواردی چون موارد حقوقی، نقض شرایط، یا اقدامات پیشگیرانه» نگهداری میشوند. ضمنا پیامها هم باقی میمانند و این طور نیست که ناگهان از روی تلفنهای دیگران پاک شوند. کلیه اطلاعات موجود در دستگاههای تلفن دیگران، همانگونه که بود باقی میماند.
انتهای پیام
