10 فروردین 1400 – 13:39
حذف حساب کاربری فیسبوک، آن را به کلی از این تارنما حذف میکند، در حالی که غیرفعال کردنش، آن را برای سایر کاربران این شبکه اجتماعی غیرقابل دسترس میکند، اما اطلاعات گردآوری شده در آن همچنان برای این شرکت باقی میماند.

به گزارش سیتنا، در حال حاضر حدود ۲.۸ میلیارد کاربر فیسبوک وجود دارد. در عین حال عکسالعملهای سیاسی در مقابل این شرکت و جهش رو به عقب این بزرگترین شبکه اجتماعی جهان نیز ادامه دارد. از زمان آغاز به کار فیسبوک در سال ۲۰۰۴، این شرکت همواره متهم شده که به نشر اطلاعات نادرست کمک میکند و از دادههای کاربران سوءاستفاده کرده است. برای کسانی که ترجیح میدهند بنا به هر دلیلی بخشی از شبکه فیسبوک باقی نمانند، یک راه ساده برای غیرفعال کردن حساب کاربری وجود دارد، از جمله حذف کامل حساب کاربری.
حذف حساب کاربری فیسبوک، آن را به کلی از این تارنما حذف میکند، در حالی که غیرفعال کردنش، آن را برای سایر کاربران این سکو غیرقابل دسترس میکند اما اطلاعات گردآوری شده در آن در نخواهید بود به اطلاعات اوکولوس دسترسی داشته باشید. شما همچنان میتوانید از پیامرسان (مسنجر) استفاده کنید.» این تنظیمات موقتی است و شما میتوانید حساب کاربری فیسبوک خود را هر زمان که بخواهید بازگردانید.
چگونه حساب کاربری خود را حذف کنیم؟
حذف یک حساب کاربری فیسبوک در همین قسمت و در زیر تنظیمات مربوط به غیرفعالسازی دیده میشود. فیسبوک در تارنمای خود میگوید: «اگر شما حساب کاربری فیسبوک خود را حذف کنید، دیگر قادر به بازیابی محتوا یا اطلاعاتی که در فیسبوک به اشتراک گذاشتهاید نخواهید بود. پیامرسان و همه پیامهای شما نیز حذف خواهد شد.
حذف حساب کاربری شما همچنین اطلاعات اوکولوس شما را نیز حذف خواهد کرد. این موضوع شامل خریدها و ذخیرههای این نرمافزار نیز خواهد شد. شما دیگر نخواهید توانست برنامه را بازیابی کنید و همه ذخیره موجودی نیز از دست خواهد رفت.»
انتهای پیام
