استفاده فراگیر از فناوری هوش مصنوعی، کسبوکاری با عنوان «تجمیعکنندگان دستیارهای هوش مصنوعی» به وجود آورده است. این گروه از پلتفرمها دادههای کاربران را ابتدا روی دیتابیسهای خود ذخیره میکنند اما اعلام میکنند که داده کاربران را ظرف ۳۰ روز از روی فضای ابری و دیتابیسهای خود حذف میکنند.
به گزارش پیوست، دستیارهای متصل به مدلهای زبانی بزرگ معمولاً دادهای کاربران را بهصورت رمزنگاری ذخیره میکنند تا برای مواردی مانند آموزش خود مدل زبانی بزرگ استفاده شوند. در چنین روندی همواره این پرسش برای کاربران به وجود میآید: «آیا کسی دادههای مرا میبیند؟»
این سوالی است که وقتی پلتفرمهای تجمیع دستیارهای هوش مصنوعی شروع به کار کردند با جدیت بیشتری پرسیده شد. چراکه این پلتفرمها ابتدا داده کاربران سازمانی یا غیر سازمانی خود را روی دیتابیس پلتفرم ذخیره میکنند و سپس آن را برای دریافت پاسخ به سمت دستیار هوش مصنوعی میفرستند.
