طبق اعلام واتساپ در روز سهشنبه (۹ آگوست)، این شرکت تغییراتی در زمینه حریم خصوصی را به اپلیکیشن پیامرسان خود اعمال میکند. علاوه بر تغییرات حریم خصوصی، از این پس کاربران ۲ روز و ۱۲ ساعت برای حذف پیامهای ارسالی خود زمان دارند. طبق اعلام این پیامرسان، هدف از این تغییرات افزایش کنترل کاربران در تجربیات کاربری و اضافه کردن «لایههای جدید» برای محافظت از ارتباطات خصوصی است.
به گزارش پیوست به نقل از یاهو نیوز، واتساپ با اضافه کردن گزینهای به کاربران اجازه میدهد بدون نمایش وضعیت آنلاین به فعالیت در این پیامرسان بپردازند؛ واتساپ این قابلیت را «کنترل حضور آنلاین» نامگذاری کرده که در ماه جاری برای تمام کاربران عرضه شده و درنتیجه آن کاربران میتوانند آنلاین بودن خود را از برخی مخاطبان، مخفی کنند. محدودیتی برای کاربرانی که میتوانند وضعیت آنلاین را مشاهده کنند وجود ندارد و شما میتوانید اعضای این لیست را در هر زمانی تغییر دهید. طبق اعلام واتساپ، این بهروزرسانی برای نسخه دسکتاپ و اپلیکیشنهای موبایلی عرضه میشود.
این شرکت همچنین در حال بررسی و آزمایش این مساله است که از اسکرینشات گرفتن از پیامهای «یک بار مصرف» جلوگیری کند، همان پیامهایی که پس از یک بار مشاهده محو میشوند. واتساپ یک سال پیش گزینه پیام محوشونده را اضافه کرد و یادآورد شد گیرنده پیام امکان ذخیره تصویر و ویدیو را به صورت اسکرینشات خواهد داشت. قابلیت جلوگیری از اسکرینشات، در حال حاضر آزمایشی است اما واتساپ امیدوار است «به زودی» این قابلیت را به صورت گسترده ارائه کند. (به یاد داشته باشید گیرنده همچنان میتواند با دستگاه دیگری از صفحه عکس بگیرد و نباید بیش از حد در مورد پیامهای محوشونده مطمئن باشید.)
