ویژگی حذف پیام های ارسال شده در واتس اپ؛ به کاربران امکان می دهد پیام های ارسال شده در طی یکساعت را قبل از خوانده شدن در گفتگوها و گروه ها پاک کنند. این ویژگی روی اندروید، iOS و ویندوز قابل اجراست.
واتس اپ یکی از پیام رسان های محبوب متعلق به فیس بوک است که مدتی پیش، ویژگی جدیدی را اضافه کرد که به کاربران امکان می دهد پیام های ارسال شده در طی یکساعت را قبل از خوانده شدن پاک کنند. پیام ها می تواند در گفتگوها و همچنین گروه ها حذف شوند و این ویژگی روی اندروید، iOS و ویندوز قابل اجراست. ویژگی حذف پیام های ارسال شده در واتس اپ، با اخطارهایی برای دریافت کننده پیام همراه است، مانند ” This message was deleted” که به جای پیام حذف شده برای او ظاهر می شود. در صورتیکه خطای املایی داشته اید یا پیامی را به طور ناخواسته ارسال کرده اید، این ویژگی برای متوقف کردن روند ارسال پیام مفید است. با این وجود، اگر می خواهید پیام های حذف شده واتساپ را ببینید، چندین روش وجود دارد که می توانید از آنها برای برگرداندن پیام های پاک شده واتساپ استفاده کنید.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
