پنجشنبه 24 مهر 1404 – 09:25
تکناک
اگر کاربر ظرف ۲۴ ساعت ارسال را تأیید نکند، برنامه بهطور خودکار عکسها را ارسال میکند؛ البته پیش از آن، امکان بازبینی و حذف تصاویر ناخواسته وجود دارد. تمام عکسها در حافظه محلی اپلیکیشن ذخیره میشوند و کاربران میتوانند آنها را به حافظه اصلی دستگاه منتقل یا حتی پس از ارسال، آنها را از دستگاه گیرنده حذف کنند.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
