
در دنیای اطلاعات و ارتباطات، روابط پیچیدهای بین کاربران شکل گرفته است که در چهارچوب دکمههای موجود در اپلیکیشنها، احساس و نظرات را منتقل میکند. بعضی از کاربران با فالو و آنفالو کردن و حتی مسدود کردن راههای ارتباطی با سایر کاربران، منظور خود را مبنی بر عدم تمایل نسبت به برقراری ارتباط، به سایر کاربران منتقل میکنند. در این بین، بلاک شدن شماره تلفن، یکی از چالشهایی است که بعضی از کاربران با آن روبرو هستند و حتی با وجود عدم قطع رابطه در دنیای واقعی، نمیتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند. هدف ما در نگارش این مقاله مایکت معرفی چند روش برای تشخیص مسدود شدن شماره تلفن است.
بررسی دلایل مسدود شدن حساب گوگل و آموزش رفع آن
در سیستمعامل اندروید، موضوع تأیید خوانده شدن پیامها (Read Receipts) نسبتاً پیچیده است. برخی برندهای گوشی از این قابلیت پشتیبانی میکنند، اما این پشتیبانی معمولاً محدود به ارسال پیام بین کاربران همان برند است و همیشه به طور کامل قابل اعتماد نیست. این محدودیت در ارسال پیام بین گوشیهای اندرویدی با برندهای مختلف یا بین اندروید و آیفون نیز وجود دارد. برخی برندهای اندرویدی قابلیت تأیید خوانده شدن پیام را تنها در صورتی فعال میکنند که هر دو مخاطب از همان برند استفاده کنند. این موضوع باعث میشود که ارسال پیام بین برندهای مختلف یا بین اندروید و آیفون با مشکل همراه باشد.
اگر تماسهای شما مستقیم به صندوق صوتی میرود و پیامکهای شما ارسال نمیشوند، ممکن است شماره شما توسط فرد مورد نظر مسدود شده باشد. اگر نمیخواهید به شکل مستقیما از او بپرسید، میتوانید با انجام مراحل زیر این موضوع را بررسی کنید:
وارد اپلیکیشن مخاطبین گوشی اندرویدی خود شوید.
شماره فردی که فکر میکنید شما را مسدود کرده است، کپی کنید.
روی سه نقطه در گوشه بالای صفحه ضربه بزنید و گزینه «حذف» (Delete) را انتخاب کنید تا اطلاعات مخاطب حذف شود.
برنامه مخاطبین را ببندید و دوباره باز کنید.
در قسمت جستجو، نام یا شماره فردی که حذف کردهاید را وارد کنید.
عدم ارسال پیام: اگر به یکی از مخاطبین خود پیام ارسال کردید، اما پیام ارسال نشد و با خطا موجه شدید، این میتواند نشانهای از مسدود شدن باشد. همچنین، ممکن است از ارسال پیام به طور کامل منع شوید.
عدم دسترسی به پروفایل: اگر دیگر نمیتوانید پروفایل شخص مورد نظر را ببینید یا پستهای او را مشاهده کنید، احتمالاً آن مخاطب شما را مسدود کرده است. این حالت شامل عدم امکان لایک کردن، کامنت گذاشتن یا به اشتراک گذاشتن پستهای او نیز میشود.
عدم نمایش در جستجو: اگر نام شخص مورد نظر را در جستجوی فیسبوک وارد کنید و پروفایل او نمایش داده نشود، این میتواند نشانهای از بلاک شدن باشد.
