
اگر بعداً بخواهید حساب را دوباره عمومی کنید، کافی است گزینه Protect your posts را غیرفعال کنید.
با عمومی کردن دوباره حساب، تمام درخواستهای دنبالکردن در حالت انتظار بهطور خودکار لغو میشوند و آن افراد باید دوباره شما را فالو کنند.
همه پستهایی که در زمان خصوصی بودن حساب منتشر کردهاید، پس از عمومی شدن دوباره، برای همه قابل مشاهده خواهند بود.
