پنجشنبه 6 شهریور 1404 – 21:50
براساس گزارش منتشرشده در وبلاگ رسمی آنتروپیک، کاربرانی که روی گزینهی «Accept» کلیک کنند، موافقت خود را با استفاده از دادههایشان برای آموزش مدلها و ذخیرهی آنها تا پنج سال اعلام خواهند کرد. این تغییرات فقط شامل گفتوگوها و نشستهای جدید یا ازسرگرفتهشده خواهد بود و دادههای قبلی که ادامه پیدا نکردهاند، استفاده نخواهند شد.
کاربران جدید هنگام ثبتنام در Claude باید ترجیحات خود را مشخص کنند؛ درحالیکه کاربران فعلی ازطریق پنجرهای پاپآپ با عنوان «Updates to Consumer Terms and Policies» به تصمیمگیری ملزم خواهند شد. این پنجره شامل دکمه بزرگ «Accept» و کلید روشنوخاموش است که بهطور پیشفرض روی «On» قرار دارد. بسیاری از کارشناسان هشدار دادهاند که کاربران ممکن است بدون توجه به جزئیات و صرفاً با یک کلیک سریع، شرایط جدید را بپذیرند.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
