پنجشنبه 1 آبان 1404 – 09:05 – بهروزشده در شنبه 3 آبان 1404 – 07:13
این اقدام یوتیوب در پاسخ به نگرانیهای عمومی درباره اعتیاد به استفاده از پلتفرمهای اجتماعی و آسیبهای آن به سلامت دیجیتال کاربران صورت گرفته است. یوتیوب پیش از این، ویژگیهایی مانند «استراحت کن» و «یادآوری زمان خواب» را به اپلیکیشن اضافه کرده بود تا از رفتارهای افراطی اسکرول بیپایان و استفاده بیش از حد جلوگیری کند.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
