شنبه 11 بهمن 1404 – 08:50
سرویس شبکههای اجتماعی تکناک
قابلیت دوستان نزدیک در این شبکه اجتماعی به کاربران اجازه میدهد استوریها، ریلزها و پستهای خود را به جای تمامی دنبالکنندگان، تنها با گروه منتخبی از افراد به اشتراک بگذارند. از زمان راهاندازی این ویژگی در سال ۲۰۱۸، کاربران امکان خروج داوطلبانه از لیست دوستان نزدیک دیگران را نداشتند.
برای مشاهده کامل مطب کلیک کنید
