افشای اطلاعات حساس کاربران Claude؛ گوگل مکالمات هوش مصنوعی را نمایش داد

قابلیت اشتراک‌گذاری چت در Claude بار دیگر نگرانی‌ها درباره امنیت و حریم خصوصی سرویس‌های هوش مصنوعی را افزایش داده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد بخشی از مکالمات و پروژه‌های اشتراک‌گذاری‌شده این سرویس برای مدتی در نتایج جست‌وجوی گوگل قابل مشاهده بوده‌اند. هرچند Anthropic می‌گوید این اتفاق تنها برای لینک‌هایی رخ داده که کاربران خودشان به‌صورت عمومی منتشر کرده‌اند، اما ماجرا بار دیگر اهمیت مدیریت لینک‌های اشتراکی را یادآوری می‌کند.
سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۱۰
قابلیت اشتراک‌گذاری چت در Claude بار دیگر نگرانی‌ها درباره امنیت و حریم خصوصی سرویس‌های هوش مصنوعی را افزایش داده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد بخشی از مکالمات و پروژه‌های اشتراک‌گذاری‌شده این سرویس برای مدتی در نتایج جست‌وجوی گوگل قابل مشاهده بوده‌اند. هرچند Anthropic می‌گوید این اتفاق تنها برای لینک‌هایی رخ داده که کاربران خودشان به‌صورت عمومی منتشر کرده‌اند، اما ماجرا بار دیگر اهمیت مدیریت لینک‌های اشتراکی را یادآوری می‌کند.
افشای اطلاعات حساس کاربران Claude؛ گوگل مکالمات هوش مصنوعی را نمایش داد
گزارش‌ها حاکی از آن است که شمار قابل‌توجهی از گفت‌وگوها و «Artifacts» (اسناد و برنامه‌های تعاملی) ایجادشده در سرویس هوش مصنوعی Claude متعلق به شرکت Anthropic، طی تعطیلات آخر هفته به‌صورت عمومی در نتایج جست‌وجوی گوگل قابل مشاهده بوده‌اند. این موضوع پس از آن آشکار شد که کاربران ردیت دریافتند با استفاده از عملگرهایی مانند site:claude.ai/share می‌توان به فهرستی از لینک‌های اشتراک‌گذاری‌شده Claude دسترسی پیدا کرد.

به گزارش ایتنا، برخی از این لینک‌ها حاوی اطلاعات بسیار حساس از جمی‌دهد. سال گذشته نیز مجله Forbes گزارش داده بود که صدها گفت‌وگوی Claude توسط موتورهای جست‌وجو نمایه شده‌اند. در آن زمان، گوگل اعلام کرده بود نزدیک به ۶۰۰ مکالمه را پیش از حذف از نتایج جست‌وجو فهرست کرده است.

همچنین در سال گذشته ۴۰۴ Media گزارش داد که یکی از پژوهشگران توانسته حدود ۱۰۰ هزار گفت‌وگوی عمومی ChatGPT را استخراج کند؛ موضوعی که نشان می‌دهد اشتراک‌گذاری عمومی مکالمات هوش مصنوعی همچنان می‌تواند تهدیدی جدی برای حریم خصوصی کاربران باشد.

کاربرانی که قصد دارند وضعیت لینک‌های عمومی Claude را بررسی کنند، می‌توانند از مسیر
Settings → Privacy → Shared Chats فهرست چت‌های اشتراک‌گذاری‌شده خود را مشاهده و در صورت نیاز آن‌ها را حذف یا غیرفعال کنند.

منبع  : ایتنا

برای مشاهده کامل مطلب کلیک کنید

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *